Η εταιρεία Futurearts ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό την ποιοτική παροχή υπηρεσιών στον κλάδο της διαφήμισης.

Έκτοτε έχουμε καταφέρει να είμαστε στην αιχμή της τεχνολογίας και της διαφήμισης υλοποιώντας έργα για μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.Η υπευθυνότητα και άρτια συνεργασία με τους πελάτες μας και τους εξωτερικούς συνεργάτες, μας καταξίωσε στον χώρο ως μία από τις πιό άξιες και καινοτόμες εταιρείες διαφήμισης.

Η δράση μας ξεκινάει από την παραδοσιακή διαφήμιση με σχεδίαση και εκτύπωση εντύπων, συνεχίζοντας στην σχεδίαση και κατασκευή ολοκληρωμένων προτάσεων για το Internet, στην σχεδίαση τρισδιάστατων διαφημίσεων με χρήση βίντεο animation,φωτορεαλισμούς και καταλήγουμε στο πιο επίκαιρο σημείο της διαφήμισης που είναι ο Προγραμματισμός Εφαρμογών για Smartphones, Tablets συσκευές όπως και ο Ελληνικός Πολυοδηγός.

Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι να καλύψουμε τα κένα διαφήμισης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και να αυξήσουμε την επικοινωνία τους σε ένα κοινό που όλο και περισσότερο μεγαλώνει ραγδαία. Πιστεύουμε στη τεχνολογία και στη δύναμη μίας έξυπνης ομάδας για να πετύχουμε τον σκοπό μας.

Ο χώρος του mobile ιντερνετ σας ενδιαφέρει πολύ, διότι οι τάσεις στο εξωτερικό μας δείχνουν οτι πολύ σύντομα και στην Ελλάδα η χρήση των κινητών εφαρμογών θα είναι αυξημένη.

Μην ξεχνάτε, η επιχείρηση που θα διατηρεί πελατολόγιο εν μέσω κρίσης θα έχει ένα σημαντικό προβάδισμα στο μερίδιο αγοράς έναντι των υπολοίπων. Εσείς?

Έτσι πιστεύουμε λὀγω φιλοσοφίας και εταιρικής κουλτούρας, οτι η διαφημιστική εξέλιξη σας θα έρθει μἐσω της ανάπτυξης νέων υπηρεσιών διαφήμισης που θα δημιουργήσουν υπεραξία και μετρήσιμο όφελος προς τους πελάτες σας.

“Όσο αναφορά την οικονομική κρίση, είναι γεγονός οτι σας έχει επηρεάσει αρκετά. Πρέπει όμως η επιχείρησή σας να στοχεύσει στην εξωστρέφεια, αφού αποτελεί μονόδρομο στην νέα πραγματικότητα που βιώνουμε.”